Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a militat în discuţiile cu preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pentru susţinerea integrării depline în spaţiul Schengen a României, cât mai curând posibil, au transmis surse politice, care au precizat că preşedinta Comisiei a apreciat măsurile luate de România în vederea protejării frontierelor externe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a militat pentru susţinerea integrării depline în spaţiul Schengen a României, cât mai curând posibil. În cadrul întrevederii, Ursula von der Leyen a apreciat măsurile luate de România în vederea protejării frontierelor externe, au arătat sursele citate. 
 
De asemenea, Nicoale Ciucă a reiterat angajamentul României de implementare a tuturor măsurilor din PNRR în vederea continuării obţineriii tranşelor din PNRR cât mai repede posibil si s-au evidenţiat progresele la nivel tehnic. 
 
În plus, Ciucă a subliniat nevoia integrării rapide a deciziei luate în unanimitate de integrare a Republicii Moldova şi Ucrainei 
 
De asemenea, preşedintele Nicolae Ciucă a întărit angajamentul ferm de susţinere a Ucrainei, în timp ce Ursula von der Leyen a apreciat în mod deosebit tot sprijinul oferit de România Ucrainei şi faptul că am fost acolo din prima zi oferind tot suportul poporului ucrainean.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.