Preşedintele filialei Alba a Partidului Mişcarea Populară, Clement Negruţ, a părăsit partidul pentru a se înscrie în PNL, formaţiune din care a mai făcut parte. Anunţul a fost făcut duminică seară de către deputatul de Alba Florin Roman care susţine că şi alţi membri ai PMP s-au alăturat liberalilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Salut revenirea în PNL Alba a fostului deputat Clement Negrut şi a echipei PMP. E un om harnic şi un luptător pentru Alba. Totodată salut şi venirea cu acte în regulă a primarului Radu Penciu, care a găsit în PNL Alba echipa de dreapta, echipa care construieşte şi respectă oamenii!”, scrie, duminică seară, pe Facebook, Florin Roman. 
Radu Penciu este primarul localităţi Lupşa ales din partea USR la alegerile din 2020.
Acesta critică conducerea PSD Alba, pe care o acuză că face „mizerii” şi susţine că cei doi lideri ai PSD Alba, europarlamentarul Victor Negrescu şi subprefectul Corneliu Mureşan formează un „cuplu netradiţional”
„Se vor alătura echipei PNL Alba, alături de ALDE şi PMP şi alţi oameni care nu gustă mizeriile cuplului Negrescu-Muresan şi care se gândesc la binele judeţului! Cum este cazul primarului din Cricău, Florin Todericiu, candidatul PNL, de ieri! Deja devine uşor amuzantă fiecare înfrângere pe care o administrăm cuplului toxic Negrescu-Mureşan. De câte ori postează lângă cineva sau poartă negocieri cu cineva, a doua zi acea persoană este în PNL Alba. Şi uite aşa s-au făcut de minune şi în faţa lui Ciolacu cu Gabriel Plesa. Şi e doar începutul nostru şi sfârşitul politic al cuplului netradiţional!”, adaugă Roman în postarea pe reţeua de socialziare. 
Într-o postare anterioară, Roman îl atacă dur pe preşedintele PSD Alba, Victor Negrescu: „Dragi colegi! Aveţi grijă la portofel cand vă caută Victoras! Şi atenţie la cum staţi în faţa lui:)) Asta dacă nu e poşeta de subprefect cu el, vorbind despre familia tradiţională!”. 
Anunţul privind trecerea liderului PMP Alba la PNL a fost făcut la o zi după ce preşedintele USR Alba, Beniamin Todosiu, a anunţat că se alătură PSD Alba, declarând că adversarul politic al PSD în Alba este PNL.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.