Preşedintele României, Klaus Iohannis, va participa sâmbătă la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL din regiunea Nord-Est, la reuniune fiind aşteptaţi peste 1.500 de membri şi simpatizanţi liberali din Moldova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul filialei judeţene PNL Iaşi, deputatul Costel Alexe, a declarat luni că este pentru a treia oară în acest an când preşedintele Klaus Iohannis vine la Iaşi, după ce în luna ianuarie a oferit oraşului titlul de de „Capitală Istorică a României”, iar în luna mai a participat la dezbaterea proiectului „România Educată”.

„Nu ne mai permitem să asistăm la batjocura şi umilinţele pe care PSD ni le livrează de trei ani. Este un demers de responsabilitate civică şi politică să recredibilizăm instituţiile statului şi să clădim o Românie normală. Fac un apel public către antreprenori, reprezentanţi ai societăţii civile, ai mediului economic şi academic, politicieni sau simpli cetăţeni, reprezentanţi ai profesiilor liberali şi către toţi oamenii de bună credinţă, să vină alături de proiectul preşedintelui Klaus Iohannis, să se implice activ în următoarele luni de campanie şi împreună să oferim Iaşului şi României un climat de stabilitate, prosperitate şi normalitate socială”, a afirmat, într-un comunicat de presă, preşedintele PNL Iaşi Costel Alexe.

Luni după-amiază, preşedintele Klaus Iohannis va participa la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Nord-Vest care va avea loc la Cluj-Napoca. La întâlnire sunt aşteptaţi peste 1.500 de membri şi simpatizanţi PNL, parlamentari şi primari ai formaţiunii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.