Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, iau parte, sâmbătă seară, la slujba de Înviere care are loc la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu. Preşedintele le-a urat creştinilor catolici care sărbătoresc Paştele sărbători binecuvântate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa participă, sâmbătă seară, la serviciul religios de la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu, iar înainte de a intra în lăcaşul de cult şeful statului a transmis un scurt mesaj creştinilor catolici, care serbează duminică Paştele. El a repetat urarea ”Hristos a înviat!” şi în limbile maghiară şi germană.
„Tuturor creştinilor care acum serbează Învierea Domnului le doresc sărbători binecuvântate, Hristos a înviat! La mulţi ani”, a transmis Klaus Iohannis. 
În mesajul transmis anterior cu ocazia Paştelui Catolic, şeful statului a subliniat că traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă, provocată de pandemia de COVID-19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră şi ocrotindu-i pe cei dragi, vom depăşi cu bine aceste momente grele, exprimându-şi convingerea că sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite şi ne vom putea reîntâlni, în siguranţă, cu toţi cei apropiaţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.