Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul interimar Nicolae Ciucă participă vineri, de la ora 13:00, la prezentarea Centrului naţional de stocare a vaccinurilor anti-COVID-19 din cadrul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prezenţa premierului Ciucă la eveniment fusese anunţată de joi, iar vineri a fost anunţată şi prezenţa preşedintelui Iohannis

Comitetul Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat vineri că vaccinul va fi primit în România în perioada 26-31 decembrie, prezentând şi lista unităţilor medicale pentru prima etapă de vaccinare, destinată personalului medical.

Potrivit Comitetului, avizarea Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” din Bucureşti ca centru naţional de stocare al vaccinurilor împotriva COVID-19 este în curs de realizare, fiind finalizate toate etapele de amenajare a spaţiilor, inclusiv montarea ultracongelatoarelor de stocare la -80 ° C, iar până vineri, vor fi finalizate la nivelul CNCAV procedurile de lucru care privesc activităţile medicale şi logistice  desfăşurate pe parcursul campaniei de vaccinare.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.