Preşedintele Klaus Iohannis s-a plimbat, luni, prin centrul municipiului Iaşi, după ce a participat la deschiderea anului universitar. Şeful statului a fost aplaudat de trecători şi s-a fotografiat cu un grup de copii. La un moment dat, o femeie i-a spus: ”Să vă iubiţi ţara mai mult şi să nu puneţi beţe în roate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Klaus Iohannis, însoţit de primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa şi prefectul de Iaşi, Marian Şerbescu, s-a plimbat, luni, prin centrul municipiului Iaşi, după ce a participat la deschiderea anului universitar.

Şeful statului a fost aplaudat de trecători, care i-au strigat numele.

În faţa Bisericii ”Trei Ierarhi”, preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu un grup de elevi care veneau de la şcoală şi s-a fotografiat cu aceştia.

În faţa Primăriei Iaşi a spus că i-ar fi plăcut să vadă clădirea pentru că nu a fost niciodată în interior, fiind invitat de Mihai Chirica să viziteze sediul municipalităţii. Din lipsă de timp, preşedintele a declinat invitaţia.

Pe traseul care nu a durat mai mult de zece minute, o femeie i-a spus preşedintelui: ”Să vă iubiţi ţara mai mult şi să nu puneţi beţe în roate”, fără ca acesta să răspundă în vreun fel.

Preşedintele participă, de la ora 13.00, la deschiderea anului universitar la Universitatea tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.