Preşedintele Klaus Iohannis ar urma să participe vineri, de la ora 17.00, la o întâlnire informală a conducerii PNL, la Sibiu, au declarat surse din partid pentru News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit aceloraşi surse, preşedintele PNL, Ludovic Orban, l-a invitat pe preşedintele Klaus Iohannis la întâlnirea care va avea loc în intervalul orar 17.00 – 20.00, la Hotel Hilton din Sibiu.

Preşedintele a mai participat în 4 august la reuniunea Consiliului Naţional al PNL, unde a lansat o serie de atacuri la adresa PSD şi a actualei Coaliţii de guvernare.

Iohannis le-a cerut atunci liberalilor să fie uniţi în următoarea perioadă, să ţină cont că în opoziţie există partide ”bine intenţionate”, alături de societatea civilă, iar PNL este cea mai importantă parte a soluţiei împotriva ”acestui stil de conducere iraţională, ireală”, care nu poate continua. Iohannis i-a invitat pe liberali să îi fie alături în ”lupta pentru o Românie puternică, pentru o Românie europeană, pentru o Românie prosperă”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.