Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de decorare a Drapelului de Luptă al Diviziei 2 Infanterie „Getica”, arată Administraţia Prezidenţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cu prilejul aniversării a 105 ani de la înfiinţare, în semn de "apreciere deosebită a înaltului profesionalism şi a rezultatelor remarcabile obţinute de personalul unităţii în îndeplinirea misiunilor specifice, precum şi pentru contribuţia adusă la promovarea imaginii Armatei României", şeful statului a conferit Ordinul Naţional "Serviciul Credincios" în grad de Ofiţer, cu însemn de pace, pentru militari, Drapelului de Luptă al Diviziei 2 Infanterie «Getica»”, arată sursa citată.

Şeful statului a mai conferirea mai multor persoane titlul de „Luptător pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.