Preşedintele Klaus Iohannis a testat, sâmbătă, noul model Dacia Duster, varianta facelift produsă la Mioveni, el mărturisind că experienţa şofatului a fost „pe măsura aşteptărilor”. El a apreciat modul în care economia a trecut peste criza sanitară şi a încurajat Guvernul şi mediul de afaceri să menţină un dialog permanent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prezent sâmbătă după-amiază în comuna Pianu de Sus din judeţul Alba, unde a participat la Evenimentul organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă” şi prezentării noii versiuni Dacia Duster,  Klaus Iohannis a apreciat modul în care economia a trecut peste criza sanitară. 
 

„Am urcat astăzi la volanul noului Duster, o maşină produsă în România şi deja celebră în Europa. Chiar şi în condiţiile pandemiei, am apreciat modul în care, în industrie, şi în economie în general, firmele s-au pregătit şi s-au adaptat corespunzător pentru continuarea activităţilor economice în condiţii de siguranţă. Ştiu că v-a fost greu tuturor (..) însă mă bucur că împreună am reuşit să trecem peste ce a fost mai greu, în principal datorită vaccinării care  a atenuat în mare măsură criza”, a afirmat preşedintele Klaus Iohannis în discursul său. 
În ceea ce priveşte impresia pe care i-a lăsat-o varianta face lift a Daciei Duster, şeful Statului a mărturisit că experienţa a fost „pe măsura aşteptărilor”. 
„Viitorul înseamnă însă mai mult, atât pentru producătorii de automobile, cât şi pentru segmentul de piaţă reprezentat de furnizori. Şi am certitudinea că industria auto românească poate mai mult. Încurajez Guvernul şi mediul de afaceri să menţină un dialog permanent, mai constructiv şi mai orientat spre rezultate”, a adăugat şeful statului. 
Klaus Iohannis a arătat că, la fel ca întreaga economie, industria auto din România are nevoie de stabilitate şi predictibilitate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.