Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat, vineri seară, Palatul Culturii din Iaşi şi a făcut poze cu mai mulţi ieşeni, dar şi cu turiştii aflaţi în zonă. El va participa, sâmbătă dimineaţă, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Nord-Est.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Klaus Iohannis a ieşit împreună cu soţia sa, Carmen, în jurul orei 20.15, din hotelul unde sunt cazaţi şi s-a deplasat pe jos la Palatul Culturii.

În faţa Palatului, preşedintele a făcut poze cu câţiva ieşeni, dar şi cu un grup de turişti aflat în zonă.

Potrivit unor surse din cadrul Palatului, cuplul prezidenţial a vizitat Turnul cu Ceas de la Palatul Culturii, ghid fiind chiar directorul instituţiei, Lăcrămioara Stratulat.

Vizita şefului statului la Palatul Culturii a durat o jumătate de oră.

Klaus Iohannis a revenit în hotel în jurul orei 21.00.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va participa, sâmbătă, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL din regiunea Nord-Est, la reuniune fiind aşteptaţi peste 1.500 de membri şi simpatizanţi liberali din Moldova.

Este pentru a treia oară în acest an când preşedintele Klaus Iohannis vine la Iaşi, după ce în luna ianuarie a oferit oraşului titlul de "Capitală Istorică a României”, iar în luna mai a participat la dezbaterea proiectului „România Educată”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.