Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele privind numirea noului ministru al Mediului, Graţiela Gavrilescu, şi numirea noului ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, Viorel Ilie, iar la ora 17.00, va avea loc şi ceremonia de depunere a jurământului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI BIOGRAFIE: Viorel Ilie, fost primar la Moineşti, numit ministru pentru Relaţia cu Parlamentul după numai trei luni de experienţă în Legislativ

Administraţia Prezidenţială a anunţat, încă de vineri, că decretele vor fi semnate în cursul zilei de luni, iar la ora 17.00 va avea loc ceremonia de depunere a jurământului.

Graţiela Gavrilescu, actual ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, preia portofoliul lui Constantin de ministru al Mediului şi funcţia de vicepremier. În locul ei, este numit Viorel Ilie.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la România TV, că, dacă va avea posibilitatea, va discuta luni, la Palatul Cotroceni, cu preşedintele Klaus Iohannis privind desecretizarea protocoalelor semnate între Ministerul Public şi SRI.

Liderii ALDE, reuniţi duminică în şedinţa Biroului Politic Central, au decis, cu majoritate de voturi, retragerea sprijinului politic vicepremierului Daniel Constantin, copreşedinte al formaţiunii. Graţiela Gavrilescu, ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, a fost propusă de ALDE în funcţiile de vicepremier şi ministru al Mediului, în locul lui Daniel Constantin.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.