Preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, este acuzat că l-a lovit pe liberalul Marin Anton la o nuntă la care au participat în localitatea Comana din Giurgiu. Anton a depus plângere la Poliţie, fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru ameninţare, loviri şi alte violenţe. Marin Anton a declarat, duminică, la Antena 3, că Bădălău l-a înjurat de mamă, l-a ameninţat că îl "aranjează" şi că i-a dat "un pumn de palmă" peste gură, motiv pentru care l-a reclamat la Poliţie şi s-a prezentat la IML, de unde a obţinut un certificat medico-legal, precizând că nu va renunţa, chiar dacă politicianul social-democrat îşi va cere scuze. La rândul său, Bădălău a susţinut că detestă violenţa, apreciind că liberalul are frustrări şi că vrea să devină vedetă. Afirmaţiile lui Bădălău au fost susţinute şi de preşedintele CJ Giurgiu, Marian Minea, care a susţinut că Marin Anton nici măcar nu fusese invitat la nunta la care a avut loc incidentul şi că are antecedente în judeţ. Liberalii cer sancţionarea lui Bădălău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI PNL: Singurul argument al PSD este agresivitatea; cerem excluderea lui Niculae Bădălău din partid

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Giurgiu au declarat, duminică, pentru News.ro, că s-a deschis un dosar de cercetare penală în urma unei reclamaţii primite în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică.

CITEȘTE ȘI Marin Anton: Bădălău a început să strige la mine, să mă înjure de măicuţa mea şi mi-a dat peste gură

”La ora 00.20 un bărbat de 57 de ani din Grădinari, judeţul Giurgiu, a depus o reclamaţie la sediul Poliţiei Municipiului Giurgiu, afirmând că a fost victima unei agresiuni fizice săvârşite de un bărbat din Bolintin Vale. Fapta s-a produs într-un restaurant, în care cei doi participau la un eveniment privat”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Judeţene Giurgiu.

CITEȘTE ȘI Bădălău: Am avut un schimb de replici cu Marin Anton; detest violenţa. Nu l-am lovit, dânsul vrea să devină vedetă

Potrivit acestora, se fac cercetări pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru ameninâare.

”Dosarul va fi înaintat spre competentă soluţionare Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, dată fiind calitatea persoanei reclamate”, au mai precizat reprezentanţii Poliţiei Giurgiu.

Surse oficiale au precizat că persoana reclamată este preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, iar cel care l-a reclamat este liberalul Marin Anton.

Cei doi participau la o nuntă, într-un restaurant din localitatea Comana, Giurgiu, când, conform surselor citate, ”pe fondul unor discuţii neprincipiale, Nicolae Bădălău i-a dat o palmă liberalului Marin Anton”.  

Incidentul are loc la câteva zile după ce scene similare au avut loc în pauza unei emisiuni la B1 TV, când fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta Mirel Palada l-a lovit pe senatorul USR Mihai Goţiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.