Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Ion Mînzînă, a fost confirmat ca fiind infectat cu virusul SARS-CoV-2, el primind marţi rezultatul testului. Instituţia a anunţat că Mînzînă, în vârstă de 61 de ani, nu prezintă simptome, dar se va interna, atribuţiile sale fiind preluate de vicepreşedinţii Consiliului Judeţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Anunţul privind infectarea cu noul coronavirus a lui Ion Mînzînă a fost făcut, marţi, de Consiliul Judeţean Argeş. Instituţia a precizat că în primă fază acesta s-a izolat, dar că se va interna în spital. 
 
Într-un mesaj făcut public, şeful CJ Argeş susţine că a respectat toate regulile de protecţie. 
 
"Nu am ignorat nicio secundă măsurile de protecţie şi nici nu m-am îndoit de pericolul şi gradul ridicat de contagiozitate al acestui virus. Însă, aşa cum ştiţi, prin prisma activităţii mele administrative şi politice, în toată această perioadă am intrat în contact cu mai multe persoane, motiv pentru care am considerat că este necesar să mă testez periodic, mai ales pentru protecţia celor din jur. Vă rog să trataţi cu seriozitate existenţa acestui virus destul de parşiv, să vă protejaţi pentru siguranţa dumneavoastră şi a celor apropiaţi. Vă urez multă sănătate şi să dea Dumnezeu să ne revedem sănătoşi!”, a transmis Ion Mînzînă locuitorilor din Argeş.
 
În perioada în care Ion Mînzînă nu îşi va putea exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, atribuţiile vor fi preluate de cei doi vicepreşedinţi, Marius Nicolaescu şi Adrian Bughiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.