Preşedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma a declarat marţi în cadrul dezbaterii „Infrastructura şi mobilitatea în regiunea Bucureşti-Ilfov. Interconectarea Bucureştiului cu infrastructura rutieră naţională” că metroul va fi extins în Ilfov, el acuzând perioada guvernării în care USR a avut Ministerul Transporturilor că a fost nocivă pentru ei, pentru că au blocat investiţiile în Ilfov, în metroul spre aeroport, dar acum s-a depăşit acest moment şi sunt în linie dreaptă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

”Regiunea Bucureşti-Ilfov a fost tot timpul, cel puţin în ultimii 20 de ani, subfinanţată, în ceea ce privesc investiţiile în infrastructură. (..) Una dintre soluţiile pe care noi o implementăm acum sunt drumurile radiale. Iniţial au fost 10 drumuri radiale, cu două sensuri giratorii, au rămas 8, două dintre ele am semnat deja proiectarea şi celelalte două le vom semna în luna iunie”, a spus preşedintele CJ Ilfov în cadrul evenimentului.

El a arătat că ”orice investiţie în infrastructura mare aduce cu sine o dezvoltare economică şi creşterea calităţii vieţii locuitorilor, pentru că oamenii pot începe să folosească transportul în comun, cum ar fi metroul”. preşedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma a arătat că metrou va fi extins în Ilfov.

”Din păcate (..) guvernarea USR, în care au avut ministerul Transporturilor, a fost nocivă pentru noi pentru că au blocat investiţiile în Ilfov, în metroul spre aeroport dar acum am depăşit acest moment şi suntem în linie dreaptă”, a mai arătat el. Hubert Thuma a mai spus că în drumurile judeţene au în acest an investiţii de 80 de milioane de euro.

”Vom încerca să creăm cât mai multe legătruri între Bucureşti şi Ilfov, astfel încât să decongestionăm traficul din Bucureşti”, a menţionat preşedintele CJ Ilfov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.