Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu va efectua, pe 27 aprilie, o vizită la Kiev, ca urmare a invitaţiei adresate de preşedintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanchuk. „Va fi o vizită desfăşurată preponderent în teren, care va cuprinde mai multe zone afectate de război, inclusiv zone în care armata rusă a comis atrocităţi”, arată un comunicat de presă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Scopul acestei vizite este legat de rolul pe care ţara noastră îl va avea în viitorul plan de reconstrucţie a Ucrainei după război”, mai arată sursa citată. De asemenea, în acest moment discutăm despre un posibil discurs al preşedintelui Ciolacu în Rada Supremă ucraineană. 
 
Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a fost invitat să efectueze o vizită oficială în Kiev, Ucraina, de către Preşedintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stafanciuk, a transmis, miercuri, Senatul.
 
Pe 4 aprilie, preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a susţinut un discurs video în plenul comun al Parlamentului. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.