Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a transmis, joi că susţinerea lui Nicuşor Dan pentru Primăria Bucureşti este ”cea mai sigură şansă să o oprim pe Gabriela Firea/PSD să continue să distrugă Bucureştiul”. Violeta Alexandru îl invită pe Nicuşor Dan la discuţii de detaliu privind candidatura.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Bucureştiul are nevoie, mai mult ca oricând, de certitudinea unei dezvoltări. Înainte să fie prea târziu. Avem responsabilitatea scoaterii acestui oraş din impasul în care se află. În momentul de faţă, cea mai sigură şansă să o oprim pe Gabriela Firea/PSD să continue să distrugă Bucureştiul, oraşul nostru pe care îl iubim, este să îl susţinem pe Nicuşor Dan. Ştiu că alianţa USR PLUS nu a stabilit încă cine o să fie candidatul său. Nu mai avem timp, nu ajută prelungirea deciziilor. PNL Bucureşti alege să îl susţină pe Nicuşor Dan. Pentru toţi cei care fac un joc destul de uşor de citit de destrămare a unei alianţe PNL USR PLUS la nivelul Bucureştiului, am un mesaj: alianţa la Bucureşti se va face”, a scris, joi, pe Facebook, preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru.

Aceasta l-a invitat pe Nicuşor Dan la discuţii.

”Îl invit să începem discuţiile de detaliu pe marginea candidaturii sale la Primăria Generală susţinută de PNL. Forţa PNL Bucureşti se va vedea în Capitală. Pentru bucureşteni”, a mai scris prşedintele PNL Bucureşti.

Nicuşor Dan este susţinut de PNL pentru Primăria Capitalei, a anunţat joi liderul liberal Ludovic Orban, care a precizat că din cercetarea sociologică a PNL a rezultat că toţi candidaţii PNL au şansa de a câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, nu şi bătălia cu PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.