Premierul Nicolae Ciucă a scris miercuri pe Twitter că Guvernul României este alături de prietenii noştri din Grecia, în urma tragicului accident feroviar care a avut loc în această ţară, iar gândurile noastre de compasiune se îndreaptă către familiile celor care şi-au pierdut viaţa. Premierul le-a transmis însănătoşire grabnică celor răniţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Guvernul României este alături de prietenii noştri din Grecia, în urma tragicului accident feroviar. Gândurile noastre de compasiune se îndreaptă către familiile celor care şi-au pierdut viaţa. Le doresc însănătoşire grabnică celor răniţi”, a transmis premierul Nicolae Ciucă, într-un mesaj. 
 

Cel puţin 32 de persoane au murit şi peste 85 au fost rănite când un tren de pasageri care transporta peste 350 de persoane s-a ciocnit cu un tren de marfă, marţi seară, cu puţin înainte de miezul nopţii, în Tempi, în centrul Greciei, în apropiere de oraşul Larissa, a anunţat serviciul de pompieri grec, transmite CNN.

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.