Premierul Ludovic Orban va participa la Summit-ul Grupului ”Prietenii Coeziunii”, desfăşurat sâmbătă, 1 februarie 2020, la Beja, în Portugalia. Din delegaţia guvernamentală va face parte şi ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Boloş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui anunţ al Guvernului, la Summit vor participa şefi de stat, de guvern şi miniştrii din statele membre ale Uniunii Europene.

”Participarea prim-ministrului şi ministrului Fondurilor Europene la reuniunea Grupului Prietenii Coeziunii prezintă o importanţă deosebită în contextul accelerării ritmului negocierilor pentru noul Cadru Financiar Multianual 2021-2027. De asemenea, având în vedere însemnătatea Politicii de Coeziune pentru România, este importantă coordonarea cu statele din Grupul Prietenii Coeziunii asupra unor subiecte de interes precum alocarea, flexibilitatea, regula dezangajării şi concentrarea tematică”, a transmis Guvernul.

Întrunirea are loc sâmbătă, 1 februarie, la Beja, în Portugalia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.