Premierul Ludovic Orban îl primeşte, vineri, la Palatul Victoria, pe ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman,. Întâlnirea are loc în contextul situaţiei din Orientul Mijlociu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit programului oficial al premierului Ludovic Orban, întâlnirea este programată la ora 9.00 şi va avea loc la Palatul Victoria.

Agenda discuţiilor nu a fost anunţată de către reprezentanţii Guvernului.

Întâlnirea celor doi oficiali vine în contextul situaţiei din Orientul Mijlociu.

Preşedintele american Donald Trump a declarat că NATO ar trebui să se implice mai mult în zonă, afirmaţie pe care preşedintele Klaus Iohannis a salutat-o joi, într-o confernţă de presă.

”Se pot examina căi pentru ca NATO să se implice mai mult în regiune şi în combaterea terorismului. Este, cu siguranţă, nevoie de prevenirea a unei spirale a instabilităţii”, a spus şeful statului, care a precizat, însă, că ”nu este nevoie de noi focare de conflict, ci de coagularea eforturilor pentru a aduce pacea în regiune şi a oferi siguranţa necesară reconstrucţiei”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.