Premierul Ludovic Orban participă, luni, la ceremonia organizată de autorităţile din Polonia pentru a marca 75 de ani de la eliberarea lagărului nazist de concentrare şi exterminare Auschwitz-Birkenau.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Guvernul a anunţat că această ceremonie va fi organizată de autorităţile polone în 27 ianuarie, cu prilejul Zilei internaţionale de comemorare a victimelor Holocaustului.

La ceremonia care se va desfăşura sub înaltul patronaj al preşedintelui Republicii Polone, Andrzej Duda, vor participa oficiali din mai multe state, supravieţuitori ai Holocaustului, membri ai asociaţiilor evreieşti.

"Guvernul României reconfirmă angajamentul de a continua demersurile în materie de asumare a trecutului, educaţie şi cercetare privind Holocaustul şi comemorarea victimelor Holocaustului", a transmis Executivul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.