Primul ministru Florin Cîţu a afirmat, întrebat fiind dacă intenţionează să candideze pentru funcţia de preşedinte al României, că vrea să ia lucrurile "pas cu pas" în privinţa carierei sale politice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Pas cu pas. Haideţi să le luăm pas cu pas. Le luăm pas cu pas. Eu am obiective, vreau să le ating, vreau să fac performanţă foarte bună acolo unde sunt şi după aceea mă gândesc la următorul pas”. a declarat Florin Cîţu, joi seară, într-o emisiune la TVR.
 
Cîţu a adăugat că preşedintele Klaus Iohannis a fost "o inspiraţie” pentru el, "pentru modul în care a ales să facă politică”. Cîţu consideră că Iohannis a "schimbat şi imaginea preşedinţiei, dar şi modul în care se face politică în România”.
 
Întrebat dacă preşedintele i-a reproşat faptul că nu i-a spus despre evenimentul din Statele Unite, premierul a explicat că a discutat cu preşedintele despre acel lucru, dar că "nu a fost niciun reproş”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.