Premierul Florin Cîţu a afirmat, miercuri seară, că i-a lipsit interacţiunea socială pe durata pandemiei, ultimul an fiind extrem de greu din acest punct de vedere. Premierul consideră că toată lumea are nevoie de componenta socială: ”Să stai la o terasă, să bei o cafea, să mănânci ceva, să fii cu prietenii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Florin Cîţu a vorbit, miercuri seară, la podcastul Fain & Simplu cu Mihai Morar despre faptul că i-a lipsit interacţiuna socială pe durata pandemiei.

”Îmi place să merg la o teresă, să beau o cafea. Ultimul an a fost greu pentru oameni”, a afirmat premierul.

”Asta îmi lipsea: să stai la o teresă şi să bei o cafea”, a adăugat el.

Premierul a precizat că toată lumea are nevoie de componenta socială: ”Peste tot în lume, oamenii au nevoie de partea asta socială, toţi avem nevoie componenta asta socială. Să stai la o terasă, să bei o cafea, să mănânci ceva, să fii cu prietenii. Asta e”.

În ultima perioadă, restricţiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus au fost relaxate în multe oraşe, fiind deschise localurile şi restaurantele. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.