Premierul Viorica Dăncilă a prezentat, miercuri, oamenilor de afaceri din Oman şi Qatar proiectele pe care Guvernul României urmează să le realizeze prin parteneriat public-privat, precum canalul Dunăre-Bucureşti, aeroport în sudul Capitalei sau spitale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Executivului, Viorica Dăncilă a participat miercuri la un forum de afaceri organizat la Doha, în statul Qatar, în cadrul vizitei sale oficiale, la care au participat oameni de afaceri.

Foto: Guvern
Foto: Guvern

În filmuleţul prezentat de premierul Dăncilă se regăsesc proiecte de investiţii în parteneriat public-privat în domenii precum sănătatea, agricultura, transportul, energia şi turismul. Printre proiecte se numără autostrada Braşov-Bucureşti, canalul Dunăre-Bucureşti, aeroport în sudul Capitalei, spitalele regionale, complexul Carol Davila, pârtie de ski în Munţii Făgăraşi, canalul Siret – Bărăgan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.