Premierul Florin Cîţu a anunţat că secretarii de stat ai USR PLUS vor fi destituiţi miercuri seară. Deciziile de eliberare din funcţie a unor secretari de stat de la mai multe ministere, din aparatul propriu al vicepremierului, de la Agenţia Naţioală de Administrare Fiscală, dar şi de la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni au fost deja publicate în Monitorul Oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Cioloş, mesaj pentru secretarii de stat demişi: Sunteţi victime ale unui prim-ministru care abuzează de o funcţie pe care o ocupă şi cu voturile noastre / Credinţa mea este că nu peste mult timp el va fi cel care va lua o pauză de guvernare

UPDATE: Deciziile privind eliberarea din funcţie a 26 secretari de stat au fost deja publicate în Monitorul Oficial. 

este vorba despre secretari de stat de la mai multe ministere, din aparatul propriu al vicepremierului, dar şi de la Agenţia Naţioală de Administrare Fiscală şi de la dar şi de la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

ŞTIRE INIŢIALĂ: Premierul Florin Cîţu a afirmat, miercuri seară, la Digi 24, că aşteaptă ca USR PLUS să retragă moţiunea de cenzură şi să revină la masa discuţiilor, înainte de a fi trecută ”linia roşie”.  

”În acest moment putem să discutăm orice (...) portofoliile sunt acolo, nu le atinge nimeni, oamenii sunt acolo, bine, fără secretarii de stat, pentru că nu poţi să...”, a declarat premierul.  

Întrebat când va destitui secretarii de stat numiţi de USR PLUS, Florin Cîţu a afirmat: ”În aceast seară”.  

Premierul a precizat că directorii sunt pe posturi pebază de concurs şi acolo nu se poate interveni: ”Va fi respectată legea, dar nu poti şi fii şi alături de AUR şi într-un minister, unde poţi să influenţezi negativ”.  

Anterior, premierul Florin Cîţu afirmase, ntr-un interviu la Antena 3, că nu a luat încă decizia destituirii secretarilor de stat şi a prefecţilor.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.