Prefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, se află izolat la locul de muncă de unde coordonează activităţile privind combaterea răspândirii coronavirusului. Decizia a fost luată după ce primarul din Deva, Florin Oancea, administratorul public şi deputatul Lucian Heiuş au fost diagnosticaţi pozitiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de duminică, al Prefecturii Hunedoara, prefectul Vasilică Potecă se află izolat la locul de muncă.

”Prefectul judeţului, Vasilică Potecă, aflat în izolare la sediul instituţiei, stabileşte măsurile şi urmăreşte aplicarea lor în judeţul Hunedoara. Instituţiile hunedorene implicate în aplicarea în combaterea răspândirii noului coronavirus au activitate non stop şi sunt coordonate de prefect, telefonic şi prin mijloace video”, se arată în comunicat.

   

Sursa citată aminteşte hunedorenilor numerele de telefon care pot fi apelate pentru a afla sau transmite informaţii legate de combaterea răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus: 0768.193.630,  0768.193.629, 0768.193.639, 0254.225.242

Sâmbătă, primarul municipiului Deva, Florina Oancea, administratorul public, Adrian David Nicolae şi deputatul Lucian Heius, au fost confirmaţi cu coronavirus, ei fiind transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara unde sunt trataţi.

În judeţul Hunedoara, 461 de persoane sunt în izolare, 31 în carantină şi 19 confirmate cu infecţie, internate în spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.