Cătălin Predoiu şi-a depus mandatul, luni, din funcţia de preşedinte al Organizaţiei PNL Bucureşti. Liderii PNL Vasile Blaga şi Alina Gorghiu se află la sediul de campanie al partidului din Aleea Modrogan 22, pentru a coordona numărătoarea paralelă a voturilor. De la închiderea urnelor, duminică seară, şi până la ora transmiterii acestei ştiri, nici Blaga şi nici Gorghiu nu au făcut nicio declaraţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse liberale, liderul PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, şi-a depus mandatul în faţa conducerii PNL, aşa cum anunţase încă de duminică seară. 

Liderii PNL Vasile Blaga şi Alina Gorghiu se află în acest moment la sediul din Modrogan 22, unde se centralizează şi se face numărătoarea paralelă a voturilor, la nivel naţional. 

Rezultatele care vin din teritoriu arată că PNL se află la aproximativ 34%, la nivel naţional. Însă este de aşteptat ca acest procent să scadă, în condiţiile în care încă nu au fost centralizate voturile din Capitală, unde PNL s-a clasat abia pe locul al treilea. 

În cazul unui scor apropiat de 30% sau sub acest prag, PNL riscă să nu îşi atingă ţinta stabilită pentru alegerile locale. 

Vasile Blaga şi Alina Gorghiu nu au făcut nicio declaraţie de presă până la ora transmiterii acestei ştiri şi nici nu au anunţat că ar intenţiona să facă acest lucru. De altfel, duminică seară, Cătălin Predoiu a ieşit singur la declaraţii şi şi-a asumat eşecul de la Bucureşti.

Între timp, tot mai multe voci din partid cer luarea unor măsuri clare şi demisii, în urma rezultatului slab al partidului pe Bucureşti. După Theodor Paleologu şi Mircea Hava, care au criticat de duminică seara rezultatul la locale al PNL, luni, şi deputatul Diana Tuşa, senatorul Cristian Bodea dar şi prim-vicepreşedintele Adriana Săftoiu au vorbit despre nevoia unor demisii, în partid, în urma rezultatelor de la Bucureşti. 

Miercuri, liderii PNL se vor reuni în şedinţa Biroului Politic Naţional, prima după alegerile locale, în care se va face o primă analiză a alegerilor locale. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.