Ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu afirmă că a discutat marţi mai multe ore cu predecedsoarea sa Ana Birchall despre priorităţile Ministerului Justiţiei.şi că urmează faza de lămurire ”cu propriile simţuri”. El precizează şi că a discutat deja cu conducerea CSM şi cu procurorul general interimar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ieri, am discutat câteva ore bune cu d-na Birchall despre priorităţile Ministerului Justiţiei. A fost o discuţie utilă la ”primirea-predarea” ministerului.
Acum urmează faza de lămurire ”cu propriile simţuri”. Câteva zile activitatea mea va fi concentrată pe sprijinirea colegilor din Guvern în reorganizările instituţionale, ca urmare a trecerii de la formula cu 24 ministere la formula cu 16 ministere”, safirmă Predoiu într-o postare pe Facebook

El precizează că a avut deja discuţii telefonice cu preşedintele CSM, cicepreşedintele CSM şi Procurorul General interimar, transmiţând, ”pe lângă cuvenitele mesaje de bun (re)găsit, determinarea de a îndeplini agenda Guvernului PNL în interesul cetăţenilor şi al Justiţiei”.

În zilele următoare, noul ministru al Justiţiei va avea discuţii cu compartimentele interne ale Ministerului şi cu instituţiile din raza de competenţă a Ministerului Justiţiei, începând cu Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Agenţia Naţională a Bunurilor Indisponibilzate, Direcţia Naţională de Probaţiune şi continuând cu toate celelalte.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.