Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a afirmat, miercuri, în Parlament că oamenii doresc să ştie că, dacă trimit copiii la şcoală, aceştia se întorc sănătoşi de acolo. Ponta a criticat-o pe Monica Anisie, care a pronunţat, într-o intervenţie telefonică, ”pepsiglas”, în loc de plexiglas şi i-a cerut premierului Orban să o remanieze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ponta a afirmat, la dezbaterile din Parlament pe tema deschiderii şcolilor şi organizării alegerilor, că premierul Ludovic Orban spune că este pregătit, dar după şase luni de pandemie situaţia este mai rea.

“L-am văzut pe domnul Orban că e foarte pregătitit. Aşa de pregătit că în şase luni am văzut că e mai rău pentru oamenii normali. Cum facem încă să aşteptăm cele 100 milioane de măşti cu 0,65 lei masca. Domnul Orban nu şi-au pus decât 400% preţul”, a spus liderul Pro România.

El a criticat-o pe Monica Anisie pentru că, într-o emisiune de televiziune, a spus “pepsiglas” în loc de plexiglas.

“Între timp toţi oamenii care suntem normali la cap vrem să ştim dacă trimitem copiii la şcoală dacă se întorc sănătătoşi. Am aflat de la doamna Anisie că rezolvă cu pepsiglas. E totuşi ministrul Educaţiei. Că e analfabetă, chiar nu e de râs. De pe vremea comuniştilor nu s-a mai întâmplat chestia asta. Dincolo de pepsiglas, cum spune doamna Anisie, sunt şcoli în toată ţara, în care să spui că pui 8 elevi în clasă, că pui pepsiglas cum zice doamna Anisie. Cred că mai bine o remaniază pe doamna Anisie, domnul Orban şi îl pune pe domnul Vanghelie”, a afirmat Ponta.

El crede că oamenii se vor îmbolnăvi dacă vor fi organizate alegerile şi afirmă că Pro România vrea alegeri, dar nu cu acest Guvern.

“Sunt absolut convins că aşa cum a organizat România în ultimele şase luni acest Guvern, aşa va organiza şi alegerile. Că se vor îmbolnăvi oameni, că le punem viaţa în pericol oamenilor, pentru că Guvernul nu e în stare să organizeze nimic. Noi, cei de la Pro România, vrem alegeri, dar nu cu acest Guvern. Aşa încât domnule Ciolacu, cred că aţi greşit grav când aţi votat acest Guvern. Deja nu trebuie să puneţi în moţiune decât un vaccin anti-Lucovid, pentru că avem acest Guvern de pepsiglas”, a mai afirmat Ponta.

Într-o emisiune la Antena 3, Monica Anisie a pronunţat greşit cuvântul plexiglas, spunând pepsiglas.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.