Liderul Pro România Victor Ponta a continuat joi, la dezbaterea moţiunii de cenzură disputa cu Viorica Dăncilă şi ironiile la adresa acesteia, citând o expresie atribuită lui La Fontaine:”Nimeni nu e destul de deştept ca să poată convinge un prost că e prost”. El s-a întors către premier şi a promis că îi explică cine e La Fontaine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ponta a avut iniţial un discurs foarte ironic la adresa Vioricăi Dăncilă. 

Aceasta i-a dat replica de la tribuna Parlamentului, timp în care a şi dialogat cu Ponta, aflat în băncile sălii de plen.

Tonul discuţiei a făcut-o pe Viorica Dăncilă să facă apel la faptul că este femeie şi că Ponta ar trebui să i se adreseze în consecinţă.

După ce Viorica Dăncilă le-a răspuns antevorbitorilor, Victor Ponta a revenit şi el la tribună, spunând că vrea să revitalizeze social-democraţia cu oameni care au legătură cu această doctrină, nu cu oameni ca Dăncilă. 

El a încheiat spunînd ca va face apel la un citat din La Fontaine: ”Nimeni nu e destul de deştept ca să poată convinge un prost că e prost”.

Victor Ponta s-a întors sprre premier, căruia s-a oferit să îi spună cine este La Fontaine.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.