Liderul Partidului ProRomania, Victor Ponta, salută venirea lui Nicolae Bănicioiu în formaţiunea sa şi spune că ”trompetele” lui Liviu Dragnea au primit ordin să ţipe că sunt ”trădători”, deşi Dragnea a venit la PSD, când era la putere, de la PDL, în timp ce ei pleacă de la putere pentru că nu vor să legitimeze ”conducerea infracţională şi incompetentă”. ”Şi dacă ne fac trădători cei din «Corul Bocitoarelor» de la Belina e foarte bine”, comentează Ponta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am văzut că toate «trompetele» şi ventrilocii lui Dragnea au primit ordin pe unitate să ţipe despre «Trădători» - mă amuză faptul că Liviu Dragnea a trecut de la PD aflat în Opoziţie la PSD aflat la Putere şi nu e trădător / noi cei care plecăm de la Putere şi din singurul partid în care am fost vreodată doar pentru că nu vrem să legitimăm conducerea infracţională şi incompetentă a lui Dragnea suntem «trădători»! Noi am hotărât să nu îi trădam pe cei care ne-au votat şi care au încredere în noi - şi dacă ne fac trădători cei din «Corul Bocitoarelor» de la Belina e foarte bine!”, scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.

Ministrul de Interne Carmen Dan afirmă, într-o postare pe Facebook, referindu-se la cei care pleacă din PSD la partidul lui Victor Ponta, cărora li se adresează cu formula "doamnelor şi domenilor trădători", că aceştia întorc spatele partidului şi electoratului, ceea ce reprezintă un gest lipsit de onoare şi cea mai pură definiţie a trădării politice.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.