Fostul lider al PSD Victor Ponta scria pe Facebook, cu o oră înaintea anunţului privind respingerea desemnării lui Sevil Shhaideh ca premier, că Iohannis o va desemna pe aceasta, pentru că este fricos şi lacom, fostul premier dând share unui articol al lui Ion Cristoiu a cărui concluzie era că şeful statului nu va accepta nominalizarea. După anunţ, Ponta şi-a updatat postarea, recunoscând că jurnalistul a avut dreptate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Editorialul este excelent! Doar cu părarea că Iohannis NU o va desemna pe Sevil Shhaideh ca Prim Ministru nu sunt de acord - chiar dacă voinţa electoratului valorează ZERO pt Dl Klaus ! O va desemna pentru că e fricos şi lacom ( nu are curaj fără "băieţii din Sistem" să ducă o bătălie politică / şi e prea lacom la maşini, case, deplasări externe, hoteluri scumpe, decoraţii de tinichea samd ca să le pună în pericol)!", scria Ponta, dând share articolului lui Cristoiu şi adăugând că "vedem peste 1 oră cine a avut dreptate".

După ce preşedintele Iohannis a anunţat că nu acceptă nominalizarea lui Sevil Shhaideh, cerând PSD-ALDE să facă o nouă propunere, Ponta a scris: "UPDATE - a avut dreptate dl Cristoiu- cu tot!!!! Respect si complimente".

Cristoiu a scris un articol critic la adresa preşedintelui şi a reacţiilor sale în diferit situaţii, concluzia fiind că va respinge nominalizarea lui Shhaideh, "fără niciun motiv".

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.