Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, luni seara, la Digi24, că el propune ca PNL, USR, ALDE şi UDMR să se gândească la faptul că doar împreună toţi cei care nu sunt în echipa lui Dragnea pot să iasă din groapa în care acesta a dus România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu nu văd în acest moment o preocupare serioasă în legătură cu ce se va întâmpla când pică Dragnea. Nu în PSD. În PSD s-a dat cu napalm acolo. Pleacă Dragnea, cine să vină? Dăncilă, Drăghici? Restul clasei politice şi partidele mai noi care vin, care au succes, scena politică va fi mai variată... Problema este: hai să ne gândim ce facem după. Mie nu-mi place de PNL, PNL-ului nu-i place de USR, USR-ului nu-i place de ALDE, lui ALDE nu-i place de UDMR. Am înţeles că nu ne place la niciunii de alţii. Dar nu credeţi că după ce pică Dragnea trebuie să vedem ce facem cu ţara asta? Că acum suntem într-o groapă foarte adâncă şi dacă nu ieşim din groapa aia o să ne fie rău tuturor”, a spus Ponta.

Întrebat ce propune, Victor Ponta a răspuns: „Eu propun ca toţi cei care nu sunt în această echipă Dragnea să se gândească că o să poată doar împreună să iasă din groapa asta. Singuri n-o să poată niciunul. (...) Dacă ţara mergea bine, se mai schimbă pilotul. Noi suntem în picaj”.

Chestionat dacă se gândeşte la o alianţă electorală sau postelectorală, fostul premier a declarat: „Eu cred că e vorba de guvernare aici. Problema României în acest moment e lipsa de guvernare. (...) Mie în acest moment mi se pare că pe dl Dragnea nu îl interesează că pierde alegerile. Mie mi se pare că îl interesează ce face pe 15 aprilie, când are termen şi dacă se dă o sentinţă negativă îl ia de acasă. A doua lui preocupare este să spună: eu am luat PSD, îi ţin captivi şi cu ăştia ţip la toată lumea şi îi fac pe toţi duşmani”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.