PNL şi Societatea Academică din România (SAR) au depus la CNSAS solicitări pentru verificarea lui Marian Munteanu, candidatul susţinut de liberali la Primăria Capitalei, membrii Consiliului urmând să se întrunească joi. Dinu Zamfirescu spune că în 2006 a venit la CNSAS un dosar cu numele lui Marian Munteanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al CNSAS, Anca Median, a declarat pentru News.ro că marţi seară a fost înregistrată solicitarea PNL de verificare a lui Marian Munteanu, iar miercuri dimineaţă a fost primită o solicitare similară de la SAR.

Ea a precizat că cererile vor intra în procedură normală de lucru, prevăzută de lege, pentru astfel de solicitări.

La rândul său, Dinu Zamfirescu, membru în Colegiul CNSAS, a declarat pentru News.ro că solicitările vor fi discutate în regim de urgenţă.

”În principiu, nu se face foarte repede comunicarea, dar noi vom lua în discuţie mâine (joi - n.r.), la şedinţa Consiliului, aceste două solicitări”, a spus Zamfirescu.

El a precizat că solicitarea SAR este valabilă, iar solicitarea PNL a fost făcută în baza unei legi care a fost declarată neconstituţională.

”Putem să dăm răspuns SAR”, a spus Zamfirescu.

Dinu Zamfirescu a mai spus că, din câte ştie, există un dosar al lui Marian Munteanu la CNSAS.

”Ştiu doar că a venit în 2006 un dosar cu numele lui”, a mai spus Zamfirescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.