Liberalii nu sunt dispuşi să renunţe la portofoliul Finanţelor Publice, într-o eventuală înţelegere cu cei de la PSD, au precizat pentru News.ro surse din partid, fiind dispuşi mai degrabă să cedeze celor de la PSD Ministerul Justiţiei. Negocierile pentru formarea Guvernului ar putea să se prelungească până în luna decembrie, au mai precizat sursele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liberalii nu vor sub nicio formă să renunţe la MInisterul Finanţelor Publice, minister pe care îl cer, potrivit discuţiilor informale, şi cei de la PSD.

Astfel, PNL ar putea merge până acolo încât să cedeze Justiţia, acest lucru fiind complicat şi pentru că preşedintele Klaus Iohannis ar avea un cuvânt de spus în privinţa acestui portofoliu, la fel ca şi în cazul ministerelor Apărării, Externe sau Educaţie. 

Sursele liberale au precizat că negocierile pentru formarea Guvernului s-ar putea prelungi până în luna decembrie. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.