Pro România, partidul înfiinţat de Victor Ponta şi Daniel Constantin, a primit astăzi personalitate juridică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Un nou început! Pro România a primit astăzi personalitate juridică. Au fost nouă luni în care s-au pus numeroase piedici de oameni care au fost învăţaţi să distrugă, nu să construiască! Am pornit acest proiect pentru a da o şansa celor mulţi care doresc să facă politică #altfel şi care nu se regăsesc în partidele populiste sau rămase în capcană timpului. Mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi în acesta perioadă, alegând să plece din zonă de confort pentru un proiect solid cu obiective pe termen mediu şi lung”, a scris Daniel Constantin pe pagina sa de Facebook.
 
El menţionează că împreună cu Victor Ponta, Sorin Cîmpeanu şi ceilalţi colegi vor participa la constituirea tuturor organizaţiilor judeţene în perioada următoare, pornind cursa pentru primul obiectiv major, şi anume alegerile europarlamentare din 2019.
 
Daniel Constantin a lansat partidul Pro România în mai 2017.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.