Parlamentarii AUR şi PSD au protestat în şedinţa de plen destinată învestirii Guvernului Cîţu, cei de la AUR susţinâd redeschiderea şcolilor, iar social-democraţii avându-l ca ţintă pe premierul desemnat Florin Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parlamentarii AUR au avut pancarte pe care scria ”Redeschideţi şcolile!”, una dintre solicitările formulate frecvent de liderul partidului George Simion.

FOTO: Inquam Photos / George Calin
FOTO: Inquam Photos / George Calin

Şi senatorii şi deputaţii PSD au protestat, ei având critici la adresa premierului desemnat Florin Cîţu, fost ministru de Finanţe în Cabinetul Orban.

FOTO: Inquam Photos / George Calin
FOTO: Inquam Photos / George Calin

Parlamentarii celor două partide au protestat în timpul discursului lui florin cîţu ţi în timp ce în faţa lor, în bănci, se aflau miniştrii viitorului Guvern.

De altfel, din băncile PSD şi AUR au putut fi auzite şi huiduieli în momentul în care Florin Cîţu şi-a început discursul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.