Candidatul PMP la Preşedinţie, Theodor Paleologu, spune că Mircea Diaconu, susţinut de ALDE şi Pro România la prezidenţiale, este bun actor în roluri de prost şi a găsit pe alţii mai proşti, ALDE şi Pro România, care n-au fost în stare să genereze o candidatură cât de cât plauzibilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mircea Diaconu este bun actor în roluri de prost. Şi a găsit pe alţii mai proşti: ALDE şi Pro România n-au fost în stare să genereze o candidatură cît de cît plauzibilă”, a scris Paleologu pe pagina sa de Facebook.

El explică faptul că ţinta nu e atât Diaconu, cât ALDE şi Pro România. „Ştiu, e plicticos să tot explici ironii”, încheie Paleologu.

Pro România şi ALDE au anunţat, luni, că au decis să îl susţină pe candidatul independent la Preşedinţie Mircea Diaconu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.