Deputatul PNL Theodor Paleologu se declară "consternat şi revoltat" de declaraţiile preşedintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, potrivit cărora Gabriela Firea "poate să conducă cum trebuie Bucureştii", spre deosebire de Nicuşor Dan şi spune că acesta ar trebui "să se retragă cu totul", apreciind că "asemenea aiureli fac un rău imens partidului". În replică, Quintus afirmă că a fost o declaraţie politică a acestuia, care "îl priveşte şi pentru care răspunde".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt consternat şi revoltat de declaraţia lui Mircea Ionescu-Quintus: «Surpriza mare şi dezamăgirea mi-au dat-o alegătorii bucureşteni, care au dat 30% din voturile lor unei formaţiuni care nu înseamnă nimic pentru Bucureşti şi nici nu poate să facă ceva pentru Bucureşti. [...] Doamna Firea este o persoana care putea, şi poate, sa conducă cum trebuie Bucureştiul. Daca ieşea domnul acesta Dan, cum îl cheama, în fruntea Bucureştiului, să ne ierte Dumnezeu... »", scrie Paleologu.

El consideră că "Cel mai bine" ar fi ca Mircea Ionescu-Quintus "să se retragă cu totul şi să nu-şi mai dea cu părerea despre o realitate de care e de multă vreme rupt cu desăvîrşire".

"Asemenea aiureli fac un rău imens partidului, care riscă să înregistreze un rezultat încă şi mai slab în toamnă", mai spune deputatul PNL.

Contactat de News.ro pentru a comenta criticile aduse de Paleologu, Quintus a spus: ”A fost o declaraţie politică care-l priveşte şi pentru care răspunde. Nu comentez, mai ales că e mult mai tânăr decât mine (...) De ce să mă supere pe mine, că nu e băiatul meu! Tatăl lui, Dumnezeu să-l odihnească, a fost un om de ispravă!”.  

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus a declarat, pentru RFI, că marea dezamăgire a alegerilor nu este înfrângerea liberalilor în Bucureşti, care se era previzibilă, ci scorul obţinut de către USB, despre care liberalul a spus că ”nu înseamnă nimic pentru Bucureşti şi nici nu poate să însemne ceva pentru Bucureşti”. Quintus a mai spus că Gabriela Firea este "o doamnă care poate să conducă cum trebuie Bucureştii".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.