Pe data de 9 iunie, clădirea Palatului Parlamentului va fi iluminată în turcoaz, cu ocazia Zilei Conştientizării bolii Batten.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O solicitare în acest sens din partea comisiei pentru sănătate a Camerei a fost aprobată miercuri de către Biroul permanent. Cererea a fost înaintată comisiei pentru sănătate de către Asociaţia Rebeca Faith-Hope-Love cu prilejul Zilei Conştientizării bolii Battten, o afecţiune neorudegenerativă rară care afectează copiii.

„Anul trecut am avut o colaborare frumoasă şi a ieşit un eveniment reuşit care a fost relatat de media tv şi online. Anul acesta copiii cu boala Batten sărbătoresc această zi în România, pentru că, din decembrie 2020, ei au început tratamentul cu Brineura în România”, conform solicitării asociaţiei respective.

Asociaţia Rebeca Faith-Hope-Love a reamintit faptul că, în 2020, la această campanie a  luat parte Preşedinţia României, Guvernul, Parlamentul, Primăria Sectorului 2 şi Apa Nova, prin Simfonia Apei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.