Primarul Sectorului 6 Gabriel Mutu, candidat pentru un nou mandat la alegerile de duminică, afirmă într-o postare pe Facebook că întotdeauna s-a ghidat în viaţă după principii care au la bază fairplay-ul, iar în clipul video care însoţeşte postarea acuză că au început atacurile murdare, minciunile şi intoxicările, subliniind însă că oamenii preferă să vadă proiecte concrete, vor să vadă o bună administraţie, nu politică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dragi prieteni, campania electorală se apropie de final.

Din păcate, au început atacurile murdare, minciunile şi intoxicările.

Eu îmi văd de lucrările din sector, de reabilitarea blocurilor, de amenajarea spaţiilor verzi, de pregătirea şcolilor si a secţiilor de votare, astfel încât dumneavoastră, cetăţenii sectorului nostru, să fiţi mulţumiţi.

Văd că un candidat mă acuză de apariţia unor materiale negative. Domnule candidat, căutaţi în rândul partidelor de dreapta, pentru că acolo veţi găsi vinovaţii! Aveţi toate pârghiile necesare, faceţi-o! Nu aruncaţi minciuni la adresa mea, pentru că nu este fair play!

Eu am prezentat doar ce am făcut în aceşti 4 ani şi nu v-am atacat niciodată.

Eu ştiu că oamenii preferă să vadă proiecte concrete, vor să vadă o bună administraţie, şi nu politică.

Dragi prieteni, vă salut cu gânduri bune, să aveţi o zi muninată şi baftă tuturor candidaţilor!”, afirmă Gabriel Mutu în clipul video postat pe pagina sa de Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.