Organizatorii Festivalului Neversea au reacţionat, luni, după ce în videoclipul piesei lui Nicolae Guţă, “Victorie PSD”, apar imagini de la evenimentul muzical de la Constanţa, spunând că au luat măsurile care se impun pentru protejarea exploatării imaginii în moduri care nu au fost agreate, precizând că sunt departe de orice implicare în campanii electorale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Directorul de comunicare al Festivalului Neversea, Edy Chereji, a declarat, luni, că nu este pentru prima oară când imagini din cadrul festivalul sunt folosite fără acordul organizatorilor.

“Din păcate, nu este prima dată când brandul Neversea sau imagini din cadrul festivalului sunt folosite fără acordul nostru. Şi în situaţia de faţă, ca în toate situaţiile similare, am luat deja măsurile care se impun pentru a ne proteja exploatarea imaginii în moduri care nu au fost agreate. Suntem un festival de muzică de anvergura europeană. Artişti foarte cunoscuţi din lume urcă pe scene la concerte. Aşadar, suntem departe de orice implicare în campanii electorale, însă îi încurajăm pe toţi europenii să îşi exprime dreptul democratic de a alege, de a vota!", a afirmat Edy Chereji.

Interpretul de manele Nicolae Guţă a lansat piesa "Victorie PSD". Guţă se autointitulează "Magnificul" şi dedică melodia "celui mai tare partid posibil", PSD. În unele secvenţe apare şi un steag care pare a avea culorile drapelului Federaţiei Ruse, roşu, albastru, alb.

De asemenea, în clip sunt şi imagini de la ediţiile trecute ale Festivalul Neversea.

Festivalul Neversea are loc între 4 şi 7 iulie pe o plajă din Constanţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.