Organizaţiile PSD din ţară trebuie să trimită, spre validare, până în 15 februarie, toate propunerile de candidaturi pentru funcţiile de primari, fie că este vorba despre comune, oraşe sau municipii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Toate organizaţiile vor trimite propunerile către validare la toate funcţiile de primari, indiferent dacă de comune, de mari municipii sau de consilii Judeţene”, a declarat, miercuri, la Adevărul Live, Marcel Ciolacu.

Acesta a explicat că propunerile trebuie trimise până în 15 februarie.

În acelaşi context, liderul PSD a avut un atac dur la adresa primarului din Târgu Mureş care a cerut un control al natalităţii în mediile sărace: ”Am crezut că trăim în anul 2020 . Nu e prima dată când constat că există aberaţii şi la acest nivel. Cred că acest primar va fi sancţionat de cetăţenii oraşului, nu poţi să rezonezi cu aşa ceva. Te jigneşti pe tine. Chiar dacă poate e un bun gospodar, nu poţi să rezolnezi cu un om care poate gândi şi spune aşa ceva”.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.