Ludovic Orban a făcut o precizare, întrebat marţi despre afirmaţiile referitoare la faptul că nu i-a văzut pe partenerii de guvernare la Ziua Drapelului Naţional, jurând pe Bibile sau să îşi facă cruce, că nu s-a referit la USR PLUS, ci la unii colegi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu nu am pronunţat USR PLUS. M-am referit la unii colegi”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat marţi despre acele afirmaţii şi despre faptul că Ionuţ Moşteanu a reproşat că în campania internă din PNL este vorba despre care este cel mai antiuserist preşedinte.

Liderul deputaţilor USR PLUS Ionuţ Moşteanu a afirmat că în campania internă din PNL este vorba „despre care e cel mai antiuserist preşedinte". El a mai spus că aşteaptă să se încheie Congresul în care va fi aleasă conducerea liberală astfel încât energia politicienilor să se concentreze asupra programului de guvernare.

Ludovic Orban a afirmat, duminică la alegerile interne pentru organizaţia PNL Bacău, că liberalii au nişte parteneri de guvernare care “parcă nu s-a născut aici’, precizând că nu i-a văzut la Ziua Drapelului Naţional, nu i-a văzut jurând pe Bibile sau să îşi facă cruce. El a mai spus că PNL trebuie să fie un partid puternic legat de Biserică, care să promoveze morala creştină.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.