Premierul desemnat Ludovic Orban afirmă că are un calendar pentru formarea noului Guvern şi că urmează consultări cu partidele, apoi cu societatea civilă, după care marţi şi miercuri va fi runda finală de negocieri cu formaţiunile politice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Avem un calendar. Va fi prima rundă de consultări politice, va fi şi o consultare a societăţii civile, pe fiecare domeniu în parte, cu patronatele, asociaţiile profesionale, cu sindicatele. Numele vor fi date după finalizarea negocierilor politice, iar runda finală de negociere va fi marţi-miercuri, practic să decidem cu fiecare partid în parte“, a spus Orban la Digi24.

El a adăugat că porneşte deschis şi onest la aceste discuţii şi că vrea să facă un parteneriat care să stabilizeze situaţia şi să repare stricăciunile.

"Oricine ne sprijină în acest demers va avea de câştigat, nu va avea de pierdut. Oricine se cramponează de menţinerea la putere a PSD-ului nelegitim, căzut prin moţiune de cenzură, face rău imens României şi va pierde clar din punct de vedere electoral“, a mai spus Ludovic Orban.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.