Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, la începutul şedinţei de Guvern, că trebuie pregătită repornirea economiei, dar ritmul repornirii nu va fi determinat de voinţa nimănui, ci de limitarea răspândirii virusului. ”Un lucru este cert: trebuie să păstrăm la turaţie maximă motorul care este reprezentat de investiţii”, a spus Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, la începutul şedinţei de Guvern, că trebuie pregătită repornirea economiei.

”Ritmul repornirii nu va fi determinat de voinţa noastră. Deciiile se vor lua în funcţie de riscul de răspândire. Un lucru este cert: trebuie să păstrăm la turaţie maximă motorul care este reprezentat de investiţii - publice sau făcute de companii”, a spus Orban.

Acesta a afirmat că trebuie susţinute atât investiţiile companiilor care sunt în coordonarea ministerelor, cât investiţiile private.

”Noi trebuie să ne asigurăm că tot ce depinde de zona publică se desfăşoară cu viteză maximă, fără nicio poticnire. Trebuie să accelerăm procedurile”, a spus premierul, adăugând îndemnul ”investiţi, investiţi, investiţi”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.