Ludovic Orban a precizat că primarul din Ştefăneştii de Jos Ionel Robert Ştefan, care este cercetat într-un dosar privind act sexual cu un minor, viol, şantaj şi influenţarea declaraţiilor, ar trebui să se suspende din calitatea de membru al PNL pe toată perioada cercetărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„E o decizie pe care trebuie să o ia Biroul judeţean. Din punctul meu de vedere, cred că ar trebui să se suspende pentru toată perioada cercetărilor din calitatea de membru”, a afirmat Ludovic Orban la finalul şedinţei de luni a Biroului Executiv al PNL.

Întrebat de ce nu a fost adoptată o poziţie în acest caz din partea conducerii PNL, Orban a răspuns: „Cum nu a reacţionat? Evident că, dacă sunt adevărate faptele care sunt deocamdată în faza de cercetare, un astfel de om nu are ce să caute în PNL. Pe de altă parte, aşteptăm să vedem cum evoluează ancheta, am înţeles că există nişte paşi care trebuie făcuţi, care pot să probeze dacă acuzaţiile făcute de minoră sunt adevărate şi în funcţie de evoluţia anchetei vom lua deciziile care se cunosc”. 

Primarul din Ştefăneştii de Jos (Ilfov) Ionel Robert Ştefan, cercetat într-un dosar în care se fac cercetări pentru act sexual cu minor, viol, şantaj şi influenţarea declaraţiilor şi în care este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată de doar 12 ani - care a dat naştere unui copil - iar apoi ar fi ameninţat-o pentru a păstra tăcerea, anunţă că s-a autosuspendat din PNL pentru a nu aduce prejudicii de imagine partidului.

De asemenea, el afirmă că a solicitat un test poligraf şi un test ADN care vor arăta exact contrariul a tot ceea ce se „speculează” despre el în spaţiul public şi a adăugat că „justiţia nu ar trebui să se facă la televizor”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.