Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la Şcoala de Vară a Femeilor Liberale de la Eforie Nord, că urmează cele mai importante alegeri pentru România de când a aderat la Uniunea Europeană – alegerile europarlamentare - iar PNL poate să câştige. Orban mai spune că PNL ar trebui să le "tragă o mamă de bătaie" social-democraţilor şi să le scoată politica din cap.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Intrăm în doi ani foarte importanţi pentru România şi pentru PNL. Doi ani care vor da direcţia României. Primele alegeri sunt pentru Parlamentul European. Sunt cele mai importante alegeri de când a intrat România în UE. (…) Mobilizarea PNL pentru alegerile parlamentare este fundamentală. Vă spun că am încredere în capacitatea noastră de a bate PSD. Să nu aveţi niciun fel de îndoială, de neîncredere”, a spus Ludovic Orban.

De asemenea, acesta a afirmat că “s-a sădit un sentiment atotputernicire al PSD”, dar acest lucru este fals, iar liberalii “ar trebui să le dea o mamă de bătaie la alegerile europarlamentare să le iasă politica din cap”.

“Prea s-a sădit în mintea multor români acest sentiment de atotputernicie al PSD. Este fals! PSD este un partid de oameni certaţi cu legea, certaţi cu bunul-simţ, certaţi cu competenţa, mai nou văd că ăştia pe care îi trimit în funcţii sunt certaţi cu limba română. Nu înţeleg, care e problema? De ce să nu îi putem bate pe ăştia? Ar trebui să le dăm o mamă de bătaie la alegerile europarlamentare să le iasă politica din cap. Nu există niciun argument care să mă poată convinge că PNL nu are capacitatea de câştiga”, a mai spus Orban.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.