Premierul Ludovic Orban transmite un mesaj alegătorilor care vor să voteze PSD, spunându-le acestora că nu vor găsi nici cei trei trandafiri şi nici numele partidului pe buletinul de vot. „Dacă veţi vedea trei trandafiri şi veţi vedea PSD-ul pe buletinul de vot puteţi să votaţi cu ei, numai că s-au ascuns, nu mai sunt. (...) Mai bine votaţi PNL” a afirmat Orban la un miting electoral al liberalilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prezent duminică seară la o întâlnire electorală organizată în Bistriţa, liderul Partidului Naţional Liberal le-a mulţumit celor de la USR-PLUS cu care PNL a făcut o alianţă pentru alegerile locale din Bistriţa-Năsăud. 
„Mulţumesc celor din USR -PLUS, mă bucur că suntem împreună în acest efort de a bate un cameleon care e în stare să ia orice culoare şi orice formă pentru a-i mai păcăli pe oameni încă o dată”, a afirmat Orban în discursul ţinut la Bistriţa 
Liderul liberal a avut şi un mesaj pentru electoratul PSD. 
„Le spun alegătorilor PSD: dacă veţi vedea trei trandafiri pe buletinul de vot şi veţi vedea PSD-ul pe buletinul de vot puteţi, să votaţi cu ei, numai că s-au ascuns, nu mai sunt, PSD-ul a dispărut. Din cauza asta, neavând cu cine vota, puteţi să staţi acasă dar mai bine votaţi PNL, că vă va fi mult  mai bine cu noi”, a spus Ludovic Orban. 
El a adăugat că este încrezător în victoria PNL şi s-a arătat convins că „după aceste alegeri locale culoarea roşu a dispărea din Transilvania”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.