Preşedintele PNL Ludovic Orban le-a transmis candidaţilor şi susţinătorilor PNL din judeţul Călăraşi că partidul pe care îl conduce va câştiga alegerile parlamentare, el dând asigurări că aleşii locali ai PNL vor avea în Guvern un partener.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În momentele mai dificile al PNL filiala PNL Călăraţi a fost în frunte şi a reuşit să câştige alegerile atât pentru funcţia de primar cât pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Astăzi, PNL este la un nivel de încredere şi de susţinere cum nu a mai avut în ultimii 30 de ani. Şi în alte judeţe din sudul extrem de ţinut sub papuc de mafiile roşii, şi alte judeţe au lansa să câştige în aceste alegeri locale, dar de la voi mă aştept să câştigaţi aşa cum nu aţi mai câştigat până acuma, să zdrobiţi efectiv PSD şi să arătaţi clar diferenţa între ceea ce înseamnă un primar libera şi un primar PSD”, a spus Ludovic Orban la o întâlnire cu liberalii duminică la Călăraşi, în timpul unei reuniuni electorale.
 
Liderul PNL le-a mai transmis liberalilor că vor avea un partener în Guvern, iar partidul va câştiga alegerile parlamentare.
 
„De data asta aleşii liberali din judeţul Călăraşi şi din municipiul Călăraşi nu vor fi orfani de guvern aşa cum au fost o bnă bucată de vreme. Vom câştiga alegerile parlamentare şi vom guverna România, iar voi veţi avea în Guvern un partener. (...) În urmă cu 7 ani România va avea nişte oportunităţi pe care nu le-a avut în istorie”, a conchis Orban. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.