Premierul Ludovic Orban a declarat duminică, la instalarea noului prefect de Ilfov, că evenimentul are loc la o oră atât de matinală pentru a transmite mesajul că cei aflaţi în serviciul public trebuie să fie la dispoziţia cetăţeanului la orice oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cei aflaţi în serviciul public trebuie să fie la dispoziţia cetăţeanului la orice oră”, a declarat premierul, explicând prezenţa la evenimentul care a început la puţin timp după  ora 8:00.

El a mai explicat că se afla la ceremonie şi în calitate de locuitor al judeţului Ilfov, premieurl locuind în Dobroeşti.

Guvernul a decis, în şedinţa de vineri, încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare, a funcţiei publice de prefect al judeţului Ilfov de către Mihai-Sandu Niţă. El a fost înlocuit de liberalul Daniel-Tudorel Zamfir, fost consilier judeţean până la data de 28 noiembrie. Zamfir este cel de-al 14-lea prefect al Ilfovului.

Niţă fusese învestit la 5 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.